Novinky

18. 2. 2018
Telecí maso, první co se vám určitě vybaví je vídeňský řízek velký jako sloní ucho, že? Dneska ale nebude ani řízek ani salát, ale tradiční recept z kuchařky naší prababičky Podbrdské ragů! Zkuste si ho s námi :)

18. 2. 2018více informací ›

5. 2. 2018
Přátelé, ať už chcete potěšit sebe nebo svého miláčka, určitě nešlápnete vedle sladkým potěšením :) Aktuálně v akci!❤️❤️❤️

5. 2. 2018více informací ›

22. 1. 2018
Nádherně nám voní krám! A co vy a zabijačka? Co máte nejraději? U nás na vás čeká jelítko, jitrnice, tlačenka a nebo skvělý prejt! S opečeným bramborem, zelím a pivem to je prostě paráda!❤️🍽️🍺🔪

22. 1. 2018více informací ›

6. 1. 2018
Začal masopust, a ač by se zdálo, že se jedná o postní dobu, je tomu právě naopak. Masopust je svátkem veselí a dobrého jídla, a právě takové najdete u Procházky. Od škvarků a masa počínaje až po jitrničky :)

6. 1. 2018více informací ›

2. 1. 2018
Po svátcích to chce odlehčení, a my u Procházky na to abyste byli fit, samozřejmě myslíme :) Proto u nás najdete delikátní mrkovo- celerový salát. Chutná vážně báječně!❤️🤜

2. 1. 2018více informací ›

15. 12. 2017
Přátelé nezapomeňte, že již příští týden u nás najdete v akci maso na řízky a fantastickou vinnou klobásku! Akce je v termínu od 21 do 24.12!

15. 12. 2017více informací ›

11. 12. 2017
K adventu patří cukroví stejně tak jako ke Štědrému dni salát a kapr. Proto jsme si pro vás připravili speciální nabídku! Právě teď u nás koupíte linecký třený maxi banánek za super cenu 19,90Kč, a co víc druhý dostanete zcela zdarma :)❤️

11. 12. 2017více informací ›

7. 12. 2017
Vánoce již klepou na dveře, a proto jsme se rozhodli už vás trošku naladit :) Čím? No třeba vylepšenou verzí vánočních řízků! A dát si můžete i mimo svátky❤️😋😍
A nezapomeňte, u nás na prodejnách budeme mít akci na maso na řízky i vinné klobásky :)

Plněné vepřové řízky

Ingredience: 4 tlustší plátky vepřové kýty, 4 plátky šunky, 4 plátky ementálu, 3 hrnky strouhanky, 2 vejce, hrnek hladké mouky, 8 lžic oleje, sůl a pepř na dochucení.
Postup:
Troubu předehřejte na 150 °C. Vyložte plech pečicím papírem.
Každý plátek rozpulte, ale nedořízněte a rozklepejte na co nejtenčí plátek.
Na jednu část plátku položte plátek sýru, plátek šunky a přeložte druhou částí kýty. Volné okraje pevně spojte párátkem. Připravené řízky z obou stran osolte a opepřete.
Připravte si mísy na trojobal (mouka, rozkvedlané vejce a strouhanka). A každý plátek pečlivě obalte.
Připravte si pánvičku s olejem. A smažte z obou stran lehce dozlatova. Poté dejte na plech a nechte zhruba 20 minut dopéct v troubě.
Podávejte s bramborovým salátem.

7. 12. 2017více informací ›

30. 11. 2017
Je to tady zase! Minule jste nám kvůli výhodné ceně lineckých smajlíků vzali prodejny útokem, proto jsme si pro vás připravili další super akci! Linecká kolečka! Kupte jedno a to druhé máte od nás jako dárek :)

30. 11. 2017více informací ›

26. 11. 2017
Nevíte, co zítra vaší ratolesti do školy a nebo třeba pro sebe do práce? Nevadí, my máme recept, který to za vás vyřeší :) :)

Okurkové fit rolky pro uspěchané maminky

Potřebujete: salátovou okurku, 100 g Tvarohové pomazánky s bylinkami, 2 lžičky sezamových semínek a pažitku na ozdobení.
Postup: Salátovou okurku omyjte a škrabkou podélně vytvořte plátky. Osušte papírovými ubrousky. Každý plátek lehce potřete pomazánkou, zarolujte a zajistěte párátkem. Na vrch ozdobte troškou pomazánky, posypte sezamem a pažitkou.

26. 11. 2017více informací ›

20. 11. 2017
Při nákupech u Procházky si již nemusíte brát plastové tašky, jdeme s dobou a proto se snažím omezit produkci plastů tím, že si u nás nově můžete koupit krásnou,skládací tašku na vaše nákupy 🎀❤️👜 Takže ochráníte přírodu a ještě budete chic :)

20. 11. 2017více informací ›

9. 11. 2017
Dětičky, jo to je veliká radost, ale ne všechny pěkně baští a občas je to nad talířem u večeře pěkné trápení! Věříme, že když jim uděláte dobrotu naší Báry, bude snědeno hned :)😍🤣🥪🍕🥘

Šunkovo-sýrová quesadilla s jogurtovým dipem
Potřebujete: 2 plátky tortill, 4 plátky Kuřecí šunky z prsních řízků, 4 plátky sýru Eidam 30 %.
Postup: Na jednu tortillu naskládejte šunku, sýr a přimáčkněte druhou tortillu. Dejte do trouby předehřáté zhruba na 180 °C a pečte dozlatova 10 minut. Mezitím si připravte jogurtový dip. Jogurt osolte špetkou soli, přidejte pažitku. Zapečenou quesadillu nechte vychladnout a nakrájejte na trojúhelníky, podávejte s dipem.

9. 11. 2017více informací ›

30. 10. 2017
V rámci naší italské inspirace vám přinášíme recept famózní domácí pizzu a jak jinak než s bresaolou od nás :) Dobrou chuť!

Domácí pizza s bresaolou a rukolou

Ingredience: 10 g droždí, 75 ml vlažné vody, sůl a 150 g hladké mouky, 100 g bresaoly, hrst rukoly, 5 sušených rajčat, 3 lžíce bazalkového pesta a lžíce strouhaného parmazánu.
Postup: Mouku trochu osolíme a vlijeme kvásek (připravený z droždí a vody). Těsto na pizzu hněteme tak dlouho, dokud není hladké a nepřichytává se na stěnu mísy. Překryjeme utěrkou a necháme zhruba 30 minut kynout. Pak těsto prohněteme a rozválíme na co nejtenčí placku. Potřeme bazalkovým pestem, poklademe nakrájenými rajčaty a dáme zapéct do rozpálené trouby (cca 200 °C). Pečeme zhruba 20 minut a necháme chvilku vychladnout. Pizzu poklademe bresaolou, posypeme strouhaným parmazánem a rukolou.

30. 10. 2017více informací ›

18. 10. 2017
Jako dítě jsem milovala když se na podzim hrabalo listí a my jsme si mohli udělat oheň, no a pro co jiného než kvůli buřtům, že?Kdo by to prostě neměl rád :) a pokud bydlíte v bytě a nemáte co pálit :D :D tak zkuste jednoduchý špíz, můžete si s ním vyhrát dle libosti přidat lze cibule, paprika, brambora, klobáska, no co doma najdete! Večeře bude za pár minut a to ne jen tak ledajaká!😋💥🍴🍻

18. 10. 2017více informací ›

7. 11. 2017
Víme, že milujete tradiční uzeniny a krkovičku, ale říkali jsme si, že vám ten sortiment trošku okořeníme :)🎶🤔, proto na dva týdny zařazujeme do sortimentu novinky provoněné slunnou Itálií. A co, že to pro vás máme? Famózní hovězí bresaolu a kvalitní mozzarellu! A, že nevíte, co byste si s nimi měli počít? No tak sledujte náš FB a nebo zaskočte na prodejnu, kde najdete letáčku s cool recepty! Buon appetito💥🇮🇹️

7. 11. 2017více informací ›

9. 10. 2017
Chcete zabavit své ratolesti?A zároveň je něco naučit? No tak super! Pojďte si společně s naší Barčou připravit slané šneky s brokolicí a šunkou:) Pomocníčkům i vám budou rozhodně chutnat :)

9. 10. 2017více informací ›

4. 10. 2017
Nyní si můžete dát sladké potěšení dvakrát, tak velké a to za jednu cenu. Skvělá akce na celý měsíc 1+1 zdarma :-)

4. 10. 2017více informací ›

27. 9. 2017
Udělat svačinu dětem, tak aby neskončila v koši, jo to je věda! Ale co byste řekli barevným a chutným svačinovým špízům? Líbí se vám? A co mají vaše ratolesti nejraději?

Recept
Sýrové jednohubky
Potřebujete: 3 typy vykrajovátek (hvězdička, kolečko a srdíčko), 200 g Královského sýru 45 % (nejlépe dva bloky s tloušťkou 2 cm na vykrajování), hrst bezpeckového hroznového vína (bílé a červené), hrst kanadských borůvek, 100 g žlutého melounu a špejle s ostrým koncem.
Postup: Vykrojte do sýru jednotlivé tvary. Meloun nakrájejte na cca 1cm kousky. Na špejli napichujte na střídačku meloun, borůvky, sýr a hroznové víno.

27. 9. 2017více informací ›

24. 9. 2017
Sladký úsměv pro radost! I takové ňaminy najdete na naších provozovnách :)

24. 9. 2017více informací ›

14. 9. 2017
Sluníčko se nám nějak schovalo a s podzimním počasí přichází čas, kdy ustoupíme od lehčích jídel a konečně si dopřejeme nějakou pořádnou omáčku. Naše Barča vám na dnešní den nachystala Burgundské hovězí :) Receptík zde :)
Hovězí po burgundsku

Suroviny: 1,5 kg hovězí plece, 4 větší mrkve, 3/4 sklenice mini cibulek, 2 cibule, 750 ml červeného vína, 500 ml hovězího vývaru, 250 g žampiónů, 250 g slaniny, lžíce másla, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce hladké mouky, 4 prolisované stroužky česneku, svazek čerstvého tymián, bobkový list a sůl a pepř.

Postup: Maso nakrájejte na menší kousky (cca 5 cm velké), slaninu na menší kousky. Na lžíci oleje osmažte slaninu a vyjměte. Na výpeku orestujte maso. Spolu se slaninou jej přendejte do hrnce, v němž budete péct. Do zbylého výpeku přidejte máslo a orestujte na kolečka nakrájenou mrkev a na čtvrtiny nakrájenou cibuli. Přidejte k masu a slanině, osolte a opepřete, poprašte pořádně moukou a dejte do trouby předehřáté na 230 stupňů. Po čtyřech minutách vyndejte, teplotu snižte na 150 stupňů. Ke směsi přilijte vývar, víno, přidejte česnek, rajčatový protlak, tymián a bobkový list, promíchejte, přiklopte a dejte péct na cca 3 hodiny (nezapomeňte jednou za čas promíchat). Pak přidejte okapané mini cibulky a očištěné žampiony (nemusíte krájet) a pečte dalších 30 minut. Hotové maso a zeleninu vyjměte, vyndejte tymián a bobkový list a omáčku dovařte do požadované hustoty. Podávejte s čerstvou bagetkou.

14. 9. 2017více informací ›

30. 8. 2017
Znáte trhané maso? Je to opravdová lahůdka, které se pozvolně peče až 10 hodin. Do omáčky je možné přidat whisky a famózní dílo je dokonáno, jenže kdo z nás má čas čekat deset hodin u trouby, že? No tak již nemusíte, my to totiž upečeme za vás!
Nově v nabídce trhané maso podávané ve křupavé housce. Aktuálně na více jak 15 ti pobočkách :)

30. 8. 2017více informací ›

13. 8. 2017
Nechce se vám vařit? No tak to nedělejte! Zaskočte si k nám pro čerstvě dogrilované kuřátko! S pečivem a nebo se zeleninovým salátem budete mít oběd či večeři za 1 :)

13. 8. 2017více informací ›

8. 8. 2017
Dneska to zase slušně pálí, že? Guláš s knedlíkem tak není úplně to pravé ořechové :) Ještě, že u nás máme delikátní saláty ze zeleniny. Ty vám budou chutnat jako hlavní jídlo a pokud bez masa nedáte ani ránu, tak si třeba k celerovému s mrkví opečte na grilu klobásky..

8. 8. 2017více informací ›

31. 7. 2017
Paštiky ty nejsou oblíbené jen ve Francii, :) i u nás se jim daří. Na prodejně proto rozšiřujeme nabídku delikátních paštik :) Najdete u nás masovou, játrovku a nebo s brusinkou. Tak jakou si dáte? A co více? Máme i čerstvě dopečený chleba! Mňam :)

31. 7. 2017více informací ›

23. 7. 2017
Naložený hermelín, utopenec a nebo točeňák to je hospodská klasika, která se neomrzí! U nás doma děláme točeňák lehce pikantní, nacpeme ho do sklenic a ty buď sníme a nebo je používáme jako "jídlodárek" :D A co vy? Potěšil by vás takový dárek?

Nakládaný točeňák
Potřebujete: 1 kg pikantního točeného salámu, 6 malých chilli papriček, 2 šalotky, bobkový list, celý vícebarevný pepř, nové koření, 0,5 l octu, litr vody.
Postup: Litr vody smíchejte s octem, přidejte, 2 bobkové listy, pár kuliček nového koření a hrstku kuliček pepře. Nálev nechte projít varem a dejte vychladnout. Točený salám oloupejte a nakrájejte na kolečka, chilli papričky zbavte semínek a šalotku nakrájejte na tenká kolečka. Sklenice vrstvěte salámem, šalotkou a chilli papričkami a poté zalijte nálevem. V chladu a temnu nechte alespoň týden odležet.

23. 7. 2017více informací ›

Toto jsou internetové stránky společnosti PMU CZ, a.s., se sídlem Roudnice nad Labem, Chelčického 627, PSČ 413 01, IČ 25013165, zapsána do obchodního rejstříku u Krajského soudu v Ústí nad Labem, v oddílu B, vložka 2204. Společnost PMU CZ, a.s. je členem koncernu AGROFERT řízeného společností AGROFERT, a.s., IČ 26185610.