Novinky

9. 5. 2018
Tak co, přátelé? Už jste letos grilovali? A co byste raději?
🍔nebo🌭?

9. 5. 2018více informací ›

19. 4. 2018
Čarodějnice se blíží! Nezapomeňte na kvalitní špekáčky, specialitky na oheň a naložená masíčka! To vše už pro vás pomaličku chystáme! Speciální nabídka je za dveřmi! :) :)

19. 4. 2018více informací ›

28. 3. 2018
Odměňujeme naše věrné zákazníky: za nákupy u Procházky teď můžete získat roztomilé plyšové kuřátko, kravičku nebo čuníka za zvýhodněnou cenu. Pokud nasbíráte 15 samolepek, zvířátko bude vaše za 199 Kč. Pokud jich seženete 25, doplatíte už jen 99 Kč. Samolepky můžete sbírat už teď: třeba za váš velikonoční nákup. 😉

28. 3. 2018více informací ›

23. 3. 2018
I letos máme speciální sortiment na Velikonoce! Oslavte svátky jara jako opravdoví gurmáni :) U nás vede vaječná tlačenka/aspik a co u vás? Děláte si doma také? A co je pro vás nejtradičnější? Nádivka a nebo vaječná tlačenka?😋😊🍳💐🌻

23. 3. 2018více informací ›

8. 3. 2018
Velikonoce jsou za chviličku, tak nezapomeňte na to zaskočit k nám! Máme pro vás speciální sortiment, zobání pro koledníky i slevové akce :)🌺🔝🍽️

8. 3. 2018více informací ›

18. 2. 2018
Telecí maso, první co se vám určitě vybaví je vídeňský řízek velký jako sloní ucho, že? Dneska ale nebude ani řízek ani salát, ale tradiční recept z kuchařky naší prababičky Podbrdské ragů! Zkuste si ho s námi :)

18. 2. 2018více informací ›

5. 2. 2018
Přátelé, ať už chcete potěšit sebe nebo svého miláčka, určitě nešlápnete vedle sladkým potěšením :) Aktuálně v akci!❤️❤️❤️

5. 2. 2018více informací ›

22. 1. 2018
Nádherně nám voní krám! A co vy a zabijačka? Co máte nejraději? U nás na vás čeká jelítko, jitrnice, tlačenka a nebo skvělý prejt! S opečeným bramborem, zelím a pivem to je prostě paráda!❤️🍽️🍺🔪

22. 1. 2018více informací ›

6. 1. 2018
Začal masopust, a ač by se zdálo, že se jedná o postní dobu, je tomu právě naopak. Masopust je svátkem veselí a dobrého jídla, a právě takové najdete u Procházky. Od škvarků a masa počínaje až po jitrničky :)

6. 1. 2018více informací ›

2. 1. 2018
Po svátcích to chce odlehčení, a my u Procházky na to abyste byli fit, samozřejmě myslíme :) Proto u nás najdete delikátní mrkovo- celerový salát. Chutná vážně báječně!❤️🤜

2. 1. 2018více informací ›

15. 12. 2017
Přátelé nezapomeňte, že již příští týden u nás najdete v akci maso na řízky a fantastickou vinnou klobásku! Akce je v termínu od 21 do 24.12!

15. 12. 2017více informací ›

11. 12. 2017
K adventu patří cukroví stejně tak jako ke Štědrému dni salát a kapr. Proto jsme si pro vás připravili speciální nabídku! Právě teď u nás koupíte linecký třený maxi banánek za super cenu 19,90Kč, a co víc druhý dostanete zcela zdarma :)❤️

11. 12. 2017více informací ›

7. 12. 2017
Vánoce již klepou na dveře, a proto jsme se rozhodli už vás trošku naladit :) Čím? No třeba vylepšenou verzí vánočních řízků! A dát si můžete i mimo svátky❤️😋😍
A nezapomeňte, u nás na prodejnách budeme mít akci na maso na řízky i vinné klobásky :)

Plněné vepřové řízky

Ingredience: 4 tlustší plátky vepřové kýty, 4 plátky šunky, 4 plátky ementálu, 3 hrnky strouhanky, 2 vejce, hrnek hladké mouky, 8 lžic oleje, sůl a pepř na dochucení.
Postup:
Troubu předehřejte na 150 °C. Vyložte plech pečicím papírem.
Každý plátek rozpulte, ale nedořízněte a rozklepejte na co nejtenčí plátek.
Na jednu část plátku položte plátek sýru, plátek šunky a přeložte druhou částí kýty. Volné okraje pevně spojte párátkem. Připravené řízky z obou stran osolte a opepřete.
Připravte si mísy na trojobal (mouka, rozkvedlané vejce a strouhanka). A každý plátek pečlivě obalte.
Připravte si pánvičku s olejem. A smažte z obou stran lehce dozlatova. Poté dejte na plech a nechte zhruba 20 minut dopéct v troubě.
Podávejte s bramborovým salátem.

7. 12. 2017více informací ›

30. 11. 2017
Je to tady zase! Minule jste nám kvůli výhodné ceně lineckých smajlíků vzali prodejny útokem, proto jsme si pro vás připravili další super akci! Linecká kolečka! Kupte jedno a to druhé máte od nás jako dárek :)

30. 11. 2017více informací ›

26. 11. 2017
Nevíte, co zítra vaší ratolesti do školy a nebo třeba pro sebe do práce? Nevadí, my máme recept, který to za vás vyřeší :) :)

Okurkové fit rolky pro uspěchané maminky

Potřebujete: salátovou okurku, 100 g Tvarohové pomazánky s bylinkami, 2 lžičky sezamových semínek a pažitku na ozdobení.
Postup: Salátovou okurku omyjte a škrabkou podélně vytvořte plátky. Osušte papírovými ubrousky. Každý plátek lehce potřete pomazánkou, zarolujte a zajistěte párátkem. Na vrch ozdobte troškou pomazánky, posypte sezamem a pažitkou.

26. 11. 2017více informací ›

20. 11. 2017
Při nákupech u Procházky si již nemusíte brát plastové tašky, jdeme s dobou a proto se snažím omezit produkci plastů tím, že si u nás nově můžete koupit krásnou,skládací tašku na vaše nákupy 🎀❤️👜 Takže ochráníte přírodu a ještě budete chic :)

20. 11. 2017více informací ›

9. 11. 2017
Dětičky, jo to je veliká radost, ale ne všechny pěkně baští a občas je to nad talířem u večeře pěkné trápení! Věříme, že když jim uděláte dobrotu naší Báry, bude snědeno hned :)😍🤣🥪🍕🥘

Šunkovo-sýrová quesadilla s jogurtovým dipem
Potřebujete: 2 plátky tortill, 4 plátky Kuřecí šunky z prsních řízků, 4 plátky sýru Eidam 30 %.
Postup: Na jednu tortillu naskládejte šunku, sýr a přimáčkněte druhou tortillu. Dejte do trouby předehřáté zhruba na 180 °C a pečte dozlatova 10 minut. Mezitím si připravte jogurtový dip. Jogurt osolte špetkou soli, přidejte pažitku. Zapečenou quesadillu nechte vychladnout a nakrájejte na trojúhelníky, podávejte s dipem.

9. 11. 2017více informací ›

30. 10. 2017
V rámci naší italské inspirace vám přinášíme recept famózní domácí pizzu a jak jinak než s bresaolou od nás :) Dobrou chuť!

Domácí pizza s bresaolou a rukolou

Ingredience: 10 g droždí, 75 ml vlažné vody, sůl a 150 g hladké mouky, 100 g bresaoly, hrst rukoly, 5 sušených rajčat, 3 lžíce bazalkového pesta a lžíce strouhaného parmazánu.
Postup: Mouku trochu osolíme a vlijeme kvásek (připravený z droždí a vody). Těsto na pizzu hněteme tak dlouho, dokud není hladké a nepřichytává se na stěnu mísy. Překryjeme utěrkou a necháme zhruba 30 minut kynout. Pak těsto prohněteme a rozválíme na co nejtenčí placku. Potřeme bazalkovým pestem, poklademe nakrájenými rajčaty a dáme zapéct do rozpálené trouby (cca 200 °C). Pečeme zhruba 20 minut a necháme chvilku vychladnout. Pizzu poklademe bresaolou, posypeme strouhaným parmazánem a rukolou.

30. 10. 2017více informací ›

18. 10. 2017
Jako dítě jsem milovala když se na podzim hrabalo listí a my jsme si mohli udělat oheň, no a pro co jiného než kvůli buřtům, že?Kdo by to prostě neměl rád :) a pokud bydlíte v bytě a nemáte co pálit :D :D tak zkuste jednoduchý špíz, můžete si s ním vyhrát dle libosti přidat lze cibule, paprika, brambora, klobáska, no co doma najdete! Večeře bude za pár minut a to ne jen tak ledajaká!😋💥🍴🍻

18. 10. 2017více informací ›

7. 11. 2017
Víme, že milujete tradiční uzeniny a krkovičku, ale říkali jsme si, že vám ten sortiment trošku okořeníme :)🎶🤔, proto na dva týdny zařazujeme do sortimentu novinky provoněné slunnou Itálií. A co, že to pro vás máme? Famózní hovězí bresaolu a kvalitní mozzarellu! A, že nevíte, co byste si s nimi měli počít? No tak sledujte náš FB a nebo zaskočte na prodejnu, kde najdete letáčku s cool recepty! Buon appetito💥🇮🇹️

7. 11. 2017více informací ›

9. 10. 2017
Chcete zabavit své ratolesti?A zároveň je něco naučit? No tak super! Pojďte si společně s naší Barčou připravit slané šneky s brokolicí a šunkou:) Pomocníčkům i vám budou rozhodně chutnat :)

9. 10. 2017více informací ›

4. 10. 2017
Nyní si můžete dát sladké potěšení dvakrát, tak velké a to za jednu cenu. Skvělá akce na celý měsíc 1+1 zdarma :-)

4. 10. 2017více informací ›

27. 9. 2017
Udělat svačinu dětem, tak aby neskončila v koši, jo to je věda! Ale co byste řekli barevným a chutným svačinovým špízům? Líbí se vám? A co mají vaše ratolesti nejraději?

Recept
Sýrové jednohubky
Potřebujete: 3 typy vykrajovátek (hvězdička, kolečko a srdíčko), 200 g Královského sýru 45 % (nejlépe dva bloky s tloušťkou 2 cm na vykrajování), hrst bezpeckového hroznového vína (bílé a červené), hrst kanadských borůvek, 100 g žlutého melounu a špejle s ostrým koncem.
Postup: Vykrojte do sýru jednotlivé tvary. Meloun nakrájejte na cca 1cm kousky. Na špejli napichujte na střídačku meloun, borůvky, sýr a hroznové víno.

27. 9. 2017více informací ›

24. 9. 2017
Sladký úsměv pro radost! I takové ňaminy najdete na naších provozovnách :)

24. 9. 2017více informací ›

14. 9. 2017
Sluníčko se nám nějak schovalo a s podzimním počasí přichází čas, kdy ustoupíme od lehčích jídel a konečně si dopřejeme nějakou pořádnou omáčku. Naše Barča vám na dnešní den nachystala Burgundské hovězí :) Receptík zde :)
Hovězí po burgundsku

Suroviny: 1,5 kg hovězí plece, 4 větší mrkve, 3/4 sklenice mini cibulek, 2 cibule, 750 ml červeného vína, 500 ml hovězího vývaru, 250 g žampiónů, 250 g slaniny, lžíce másla, 2-3 lžíce rajčatového protlaku, 3 lžíce hladké mouky, 4 prolisované stroužky česneku, svazek čerstvého tymián, bobkový list a sůl a pepř.

Postup: Maso nakrájejte na menší kousky (cca 5 cm velké), slaninu na menší kousky. Na lžíci oleje osmažte slaninu a vyjměte. Na výpeku orestujte maso. Spolu se slaninou jej přendejte do hrnce, v němž budete péct. Do zbylého výpeku přidejte máslo a orestujte na kolečka nakrájenou mrkev a na čtvrtiny nakrájenou cibuli. Přidejte k masu a slanině, osolte a opepřete, poprašte pořádně moukou a dejte do trouby předehřáté na 230 stupňů. Po čtyřech minutách vyndejte, teplotu snižte na 150 stupňů. Ke směsi přilijte vývar, víno, přidejte česnek, rajčatový protlak, tymián a bobkový list, promíchejte, přiklopte a dejte péct na cca 3 hodiny (nezapomeňte jednou za čas promíchat). Pak přidejte okapané mini cibulky a očištěné žampiony (nemusíte krájet) a pečte dalších 30 minut. Hotové maso a zeleninu vyjměte, vyndejte tymián a bobkový list a omáčku dovařte do požadované hustoty. Podávejte s čerstvou bagetkou.

14. 9. 2017více informací ›